Pravila korišćenja sajta

Datum poslednje izmene: 27.10.2020.

Posetom sajta www.digitalneemocije.com prihvatate uslove korišćenja sajta navedene u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima istih, jer bilo kakvo korišćenje ove internet stranice podrazumeva Vaše prihvatanje uslova i pravila korišćenja navedenih u ovom dokumentu.

www.digitalneemocije.com  zadržava pravo da izvrši delimične ili potpune promene web sajta ili opštih uslova upotrebe, bez prethodne najave. Stoga, molimo Vas da sledeći put kada posetite naš sajt, ponovo proverite uslove kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama do kojih je došlo.

Prava intelektualne svojine i korišćenje sajta

Svi detalji, dokumenta, ilustracije i žigovi koji su objavljeni na ovom sajtu su u vlasništvu www.digitalneemocije.com. Ništa sadržano na ovoj web stranici se ne može tumačiti kao dozvola za korišćenje bilo kog žiga koji je prikazan na ovom internet sajtu.

Na raspolaganju korisniku je samo sadržaj koji kupi i dobije na svoju email adresu. Svi ostali sadržaji su isključivo dostupni u svrhu pregledanja. Korišćenje bilo kojeg dela ove web stranice u komercijalne svrhe ili njegovo uklapanje u bilo koju drugu publikaciju ili web stranicu je strogo zabranjeno.

Garancije

www.digitalneemocije.com je prikazao detaljne informacije koje se nalaze na ovom web sajtu koristeći interne i eksterne izvore, po svom najboljem saznanju i uverenju, i neprestano nastoji da proširi i ažurira te informacije. Informacije na ovom web sajtu namenjene su isključivo predstavljanju www.digitalneemocije.com i njegovih usluga. www.digitalneemocije.com ne daje garanciju kompletnosti, pouzdanosti, blagovremenosti ili tačnosti informacija na ovom web sajtu, bilo izričito ili prećutno. Sajt www.digitalneemocije.com nema obavezu održavanja materijala i usluga dostupnih na ovoj web stranici, niti dostavljanja povezanih ispravki ili dopuna, te Vas stoga molimo da imate na umu da ove informacije, iako tačne na dan kada su objavljene, mogu biti zastarele. Stoga Vam preporučujemo da proverite svaku informaciju koju pročitate na ovom web sajtu pre nego što je upotrebite u bilo kom obliku. Ukoliko su Vam potrebni bilo kakvi saveti ili instrukcije u vezi sa našim uslugama, molimo Vas da nam se direktno obratite.

Ograničena odgovornost

Pristupanjem ovom sajtu, korisnici ovog web sajta izjavljuju da su saglasni s činjenicom da koriste pristup ovom web sajtu i njegovom sadržaju na sopstveni rizik. Ni www.digitalneemocije.com, niti treće strane koje učestvuju u pisanju, produkciji ili prenošenju ovog web sajta ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu direktnu, slučajnu, posledičnu, indirektnu ili bilo kakvu drugu štetu, troškove, gubitke ili povrede koje nastanu kao rezultat pristupa ili nemogućnosti pristupa ovom web sajtu, te korišćenja ili nemogućnosti korišćenja ovog web sajta, ili kao rezultat činjenice da ste se oslonili na informacije date na ovom web sajtu.

Takođe, www.digitalneemocije.com ne prihvata odgovornost za bilo koji gubitak prouzrokovan virusima koji mogu zaraziti Vaš kompjuter ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kog materijala sa ove web stranice. Ukoliko odlučite da preuzimate materijal sa ove web stranice, činite to na sopstvenu odgovornost. Sajt www.digitalneemocije.com je učinio sve u okviru svojih mogućnosti da video materijali, slike i drugi materijali koje preuzimate budu čisti od virusa.

Web sajtovi trećih lica

Ovaj web sajt sadrži linkove/reference za web sajtove trećih lica. Obezbeđujući takve linkove, sajt www.digitalneemocije.com ne daje svoju saglasnost u pogledu sadržaja tih web sajtova. Sajt www.digitalneemocije.com ne prihvata nikakvu odgovornost za dostupnost ili sadržaj tih web sajtova, niti odgovornost za štetu ili povredu koje nastanu kao rezultat korišćenja njihovog sadržaja, u bilo kom obliku. Sajt www.digitalneemocije.com ne daje nikakvu garanciju da stranice za koje postoje linkovi pružaju informacije bilo kojeg kvaliteta. Korisnici pristupaju takvim web sajtovima na vlastiti rizik.

Odgovornost korisnika

Korisnik ovog web sajta je u potpunosti odgovoran za sadržaj i tačnost informacija koje šalje sajtu www.digitalneemocije.com kao i za nekršenje prava bilo koje treće strane na koju se eventualno odnose te informacije.

Dostavljanjem informacija korisnik daje garanciju da poseduje vlasnička prava nad poslatim informacijama i materijalom, i da ima pravo, odnosno pristanak za postavljanje privatnih informacija, odnosno materijala, te da korišćenje istih od strane sajta www.digitalneemocije.com neće povrediti prava treće strane.

Pravila korišćenja Newslettera

Sajt www.digitalneemocije.com u dobroj nameri izdaje periodični kratki informator (newsletter) koji će se distribuirati korisnicima websajta koji se prethodno budu registrovali za prijem ovakvih informatora.

Newsletter će se besplatno distribuirati u formi email poruke na adrese svih prethodno prijavljenih korisnika sa učestalošću koju odredi uredništvo websajta a koja ne može biti češća od jednom nedeljno.

Newsletter može sadržati sve informacije koje se nalaze na websajtu (vesti, promotivne ponude sajta www.digitalneemocije.com.

Newsletter će obavezno sadržati informacije o pošiljaocu kao i naznaku da je poslat u skladu sa željom primaoca. Primaocima newsletter-a će biti ostavljena mogućnost momentalne odjave sa liste za prijem i oni o toj mogućnosti moraju biti obavešteni prilikom prijema newsletter-a.

Korisnici sajta imaju mogućnost da se samostalno prijave na listu za distribuciju newsletter-a. U svakom trenutku na sajtu će im biti na raspolaganju unos prijave na listu. Sajt www.digitalneemocije.com će vršiti proveru prijavljene email adrese i na listu će uvrstiti samo onu email adresu koju korisnik dodatno potvrdi.

Svim prijavljenim korisnicima sajta www.digitalneemocije.com garantuje primenu pravila o zaštiti podataka o ličnosti. Prilikom uređenja newsletter-a i njegove distribucije sajt www.digitalneemocije.com će poštovati važeće zakone o oglašavanju i druge koji mogu regulisati tu oblast.

Obaveštenja korisnika

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa sajtom www.digitalneemocije.com, molimo Vas da nas kontaktirate putem emaila na sajtu ili na telefon koji možete pronaći na stranici Kontakt.

Razne odredbe

Ova Pravila korišćenja čine kompletan ugovor između odgovarajućih strana i u potpunosti zamenjuju sve prethodne ugovore, pismene ili usmene, koji se tiču iste tematike. Bilo kakva odstupanja od odredbi ugovora biće efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane sajta www.digitalneemocije.com.

Promene pravila korišćenja

Sajt www.digitalneemocije.com može, u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja promeniti ove Uslove korišćenja i bilo koje druge informacije sadržane na ovom websajtu tako što će ažurirati stranicu.

Pristanak na pravila korišćenja

Samim korišćenjem sajta www.digitalneemocije.com pristajete na ova pravila i uslove, i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ova Pravila obavezivala. Poznavanje ovih Pravila korišćenja sajta www.digitalneemocije.com u svakom trenutku predstavlja obavezu korisnika websajta.

Merodavno pravo i nadležnost

Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste da je za bilo kakvo pravno potraživanje ili utuženja vezano za ovaj web sajt ili njegovu upotrebu merodavno pravo Republike Srbije, a nadležni sud u Beogradu.

 

 

Opšti uslovi plaćanja i politika zaštite privatnosti

Datum poslednje izmene: 27.10.2020.

Ovi Opšti uslovi plaćanja i Politika zaštite privatnosti služe da detaljnije pojasne prava i obaveze korisnika websajta, kao i prava i obaveze  sajta www.digitalneemocije.com i reguliše njihov međusobni odnos koji je proistekao korišćenjem ovog websajta. U ovom dokumentu objasnićemo Vam koje lične podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima, a koji su u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu www.digitalneemocije.com. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja ovog websajta. Odnosi se i na Zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

Na www.digitalneemocije.com omogućavamo korisnicima da ostave lične podatke na sajtu sa sadržajem koji sami definišu kao i pod imenom koje sami određuju. Sve što je potrebno sajtu www.digitalneemocije.com da bi Vam izradio personalizovan video ili drugu uslugu je Vaša email adresa. Ukoliko Vaš zahtev podrazumeva korišćenje Vaših fotografija ili video materijala isti će biti obrisani po završenom poslu.

Vi sami birate koje ćete i da li ćete vaše lične podatke učiniti dostupnim i da li ćemo mi uopšte imati uvid u Vaše lične podatke.

Pod ličnim podacima koje korisnici sajta ostavljaju na websajtu www.digitalneemocije.com su ime i prezime, email adresa, telefon, email adresa naručioca usluge ili poklon vaučera ili ime i prezime i adresa lica kome je poklon vaučer ili usluga namenjena. Od svih podataka jedino je neophodna email adresa na koju se isporučuje naša usluga. Sve ostale podatke unosite u skladu sa Vašim željama. Vaši podaci neće biti prenošeni trećim licima i biće korišćeni samo i isključivo u svrhu odgovora na poslate poruke ili upite, kao i u svrhu slanja poklon vaučera/usluge na osnovu porudžbenice i prema istima će se postupati sa dužnom pažnjom i poverljivošću pridržavajući se važećih zakonskih propisa.

Lični podaci i podaci za plaćanje koje unosite u odvojen formular prilikom plaćanja nisu dostupni sajtu www.digitalneemocije.com već direktno idu preko platforme za plaćanje iPay See d.o.o. Beograd-Čukarica, Beogradskog bataljona 4, MB 21150711

 

 

USLOVI KORIŠĆENJA INTERNET PRODAVNICE

USLOVI KUPOVINE

Uslovima online kupovine na sajtu www.digitalneemocije.com definisane su uzajamne obaveze i prava kako kupca tako i prodavca.

OPŠTI USLOVI ONLINE KUPOVINE

Sajt www.digitalneemocije.com  garantuje cenu na dan kupovine, koja je vidno istaknuta pored svakog proizvoda, odnosno usluge.

Ukoliko kupac unese pogrešne lične podatke ili email adresu (adresa za isporuku personalizovanog videa ili drugog elektronskog materijala) prilikom procesa kupovine, sajt www.digitalneemocije.com  ne snosi odgovornost za neisporučivanje pošiljke. U tom slučaju, sajt www.digitalneemocije.com će pokušati da kontaktira kupca i isporuči dogovorenu uslugu na novoutvrđenu adresu.

POLITIKA DOSTAVE VAUČERA

Nakon prijema porudžine sajt www.digitalneemocije.com  će Vam poslati potvrdu o prijemu narudžbine na email adresu koju ste upisali u narudžbenicu. Posle nekoliko minuta na e-mail adresu će Vam stići izrađen video ili drugi materijal koji ste naručili.

EVENTUALNA OGRANIČENJA KOJA MOGU UTICATI NA DOSTAVU VIDEA ILI DRUGOG ELEKTRONSKOG MATERIJALA

Na dostavu videa ili drugog naručenog elektronskog materijala u predviđenom roku mogu uticati eventualni kvarovi na serveru ili nepouzdanosti na internet mreži. Sajt www.digitalneemocije.com će naručenu uslugu dostaviti odmah po prestanku smetnji ili otklanjanju kvara na serveru.

U tom slučaju naručilac će biti blagovremeno obavešten o problemu od strane dobavljača.

POSTUPAK PRI REKLAMACIJAMA

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, u pogledu pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka, možete izjaviti reklamaciju u skladu sa članom 56. Zakona o zaštiti potrošača.

Za tu svrhu možete izjaviti reklamaciju elektronskim putem na e-mail info@digitalneemocije.com uz slanje narudžbenice koja Vam je stigla e-mailom ukoliko ste platili uslugu.

Vaša reklamacija će biti zavedena u knjigu reklamacija, a Vi ćete dobiti potvrdu o prijemu reklamacije putem elektronske pošte.

Na svaku reklamaciju će Vam biti odgovoreno u roku od 8 dana, počev od dana prijema reklamacije, putem elektronske pošte a konkretna reklamacija će biti rešena u roku od 15 dana, počev od dana podnošenja iste.

Ukoliko kojim slučajem, iz objektivnih razloga ne budemo bili u mogućnosti da Vam udovoljimo sa rešavanjem reklamacije u dogovorenom roku, zamolićemo Vas za saglasnost za jedno kratko produženje roka za rešavanje reklamacije, sve u obostranom najboljem interesu.

POLITIKA OTKAZA

Povraćaj novčanih sredstava, odnosno porudžbine, vrši se iz precizno utvrđenih razloga i to:

  • ako je kupac pogrešno obavešten o delovanju usluge i kontraindikacijama
  • ukoliko smo greškom poslali nenaručen ili neispravan video ili drugi elektronski materijal, a kupac ne pristaje da primi ispravan materijal radi zamene.
  • ukoliko prilikom slanja dođe do oštećenja elektronskog materijala, a kupac ne pristaje na zamenu.
  • Ukoliko korisnik ne može da otvori poslati video ili drugi elektronski materijal na svom telefonu ili drugom uređaju, sajt www.digitalneemocije.com je obavezan da materijal okači na server vimeo.com ili na www.youtube.com uz dostavljenu šifru za skidanje materijala.

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne banke Srbije.

Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu loklanu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kredtnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koje je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.

 

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

U procesu plaćanja sajt www.digitalneemocije.com  ni u jednom trenutku nema uvid u podatke o platnoj kartici koje ste uneli, u stanje Vašeg bankovnog računa i druge podatke, koje već prethodno niste direktno dali sistemu. Sajt www.digitalneemocije.com  se isključivo oslanja na informaciju o uspešno autorizovanom plaćanju od strane banke.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, iPay See d.o.o. Beograd-Čukarica, Beogradskog bataljona 4, MB 21150711.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu (sajtu www.digitalneemocije.com).

U slučaju da je autorizacija plaćanja odbijena, sajt www.digitalneemocije.com ne može ulaziti u razloge odbijanja koji su potpuno u domenu odnosa Vas kao vlasnika platne kartice i banke koja Vam je karticu izdala.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Plaćanje karticom ne menja politiku privatnosti Vaših podataka definisanu opštim uslovima sajta www.digitalneemocije.com i ne koristi se za davanje vaših podataka trećim licima. Vaši lični podaci se koriste za kontakt sistema sa Vama, a trećim licima se mogu dostaviti isključivo po zakonom predviđenoj proceduri.

Lični i adresni podaci Korisnika ukoliko se predočavaju sajtu www.digitalneemocije.com prilikom procesa kupovine smatraju se poslovnom tajnom.

Ukoliko sajt www.digitalneemocije.com ima nameru da pošalje promotivni materijal korisnicima koristeći lične podatke dobijene kroz obradu internet narudžbenice, treba da ih obavesti unapred i da im pruži mogućnost da odbiju učešće u marketinškoj kampanji interakcijom na Internet prodajnom mestu.

U svakom trenutku, svaki korisnik websajta www.digitalneemocije.com, može zatražiti uvid u to da li su i koji su lični podaci skladišteni u bazi websajta. Takođe, na zahtev korisnika websajta, u svakom trenutku se može zatražiti i brisanje ličnih podataka koji su skladišteni u bazi websajta ili Newsletter bazi (u ove baze se upisujete samo na lični zahtev štikliranjem kućice „želim da dobijam promotivne ponude sajta www.digitalneemocije.com“).

IZMENA OPŠTIH USLOVA PLAĆANJA I POLITIKE PRIVATNOSTI

Sajt www.digitalneemocije.com zadržava pravo da promeni ili modifikuje ove Opšte uslove plaćanja i Politiku privatnosti. O važnim promenama i dopunama sajt www.digitalneemocije.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem informacije na websajtu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na www.digitalneemocije.com websajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima vezanih za Opšte uslove plaćanja i Politiku privatnosti.

Ova Politika privatnosti je stupila na snagu 27.10.2020.